ГЕРБ-СДС има различни варианти за правителство, усилията до неделя са

...
ГЕРБ-СДС има различни варианти за правителство, усилията до неделя са
Коментари Харесай

Деница Сачева: Имаме различни варианти за правителство

ГЕРБ-СДС има разнообразни разновидности за държавно управление, напъните до неделя са обединението да е първа политическа мощ, сподели през днешния ден пред Би Ти Ви претендентът за народен представител от обединяването Деница Сачева. все още дават съвсем цялостен паритет сред двете водещи обединения.

Сачева акцентира, че само ГЕРБ-СДС могат да създадат държавно управление, което го посочил и опита за кабинет в предишния парламент, на който не, с цел да бъде утвърден.

" Ще поставим всички старания да има постоянно държавно управление ", сподели Сачева. Тя не отговори непосредствено на въпрос дали претендентът за министър председател на едно вероятно ново държавно управление ще е същият като в предходното - проф. Николай Габровски.

Сачева уточни, че Бойко Борисов е най-подходящ на министър председател, само че той бил подготвен да направи крачка настрана, в случай че е нужно. " Можем да кажем, че идващият министър председател няма да се споделя Асен Василев или Кирил Петков ", акцентира още тя. Като първи задания пред новото държавно управление, в случай че то е на ГЕРб-СДС Сачева уточни приемане на бюджетите на Национален осигурителен институт и страната, мощен приоритет в създаване на законите, свързани с проекта за възобновяване и резистентност.

" На първо място би трябвало да се реши политическата рецесия, по-късно да има ограничения в поддръжка на бизнеса и енергетиката. Трябва да има отбрана на родното произвеждане и земеделието да бъде приоритет ", уточни още Деница Сачева. Тя добави, че от ГЕРБ са срещу да има налог " свръхпечалба " и няма да поддържат въвеждането му, в случай че той бъде препоръчан от служебното държавно управление в идващото Народно заседание.

Попитана за възможна поддръжка на държавно управление на новата коалиция Сачева разгласи, че с " Демократична България " биха работили, тъй като имат доста пресечни точки " Няма по какъв начин да подкрепим държавно управление на " Продължаваме промяната ", в което вземат участие хора с толкоз популистки и леви хрумвания ", добави тя.

Сачева се затрудни да уточни едно позитивно качество на главните си съперници от " Демократична България " - " Продължаваме промяната " и в последна сметка съобщи: " Може би, че са млади и не схващат защо става въпрос ", очевидно визирайки главно " Продължаваме промяната ".

Повече вижте във видеото
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР