ГЕРБ-СДС има нужда колкото се може повече сила, за да

...
ГЕРБ-СДС има нужда колкото се може повече сила, за да
Коментари Харесай

Даниел Митов: БСП стои далеч идеологически от ГЕРБ

" ГЕРБ-СДС има потребност колкото се може повече мощ, с цел да може да сформира държавно управление с първия мандат, било на малцинството или експертен кабинет, което да стабилизира страната ", съобщи пред БТВ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

" В идващото Народно събрание е значимо да знаем, че може да се наложи да вършим смяна на „ Промяната “, тъй като признатото от тях не работи. Закони, признати от тях, са противоконституционни - като този за оглавяващия КЕВР ", твърди Митов.

" Имаме на власт служебно държавно управление на човек, на който му хареса да ръководи, да държи и изпълнителната власт, с изключение на президентската ", сподели още той.

Заместник-председателят на ГЕРБ уточни, че занапред ще се види кои ще бъдат сътрудниците на ГЕРБ в 49-ото Народно заседание. Ясно е, че Българска социалистическа партия стои надалеч идеологически от ГЕРБ и там няма по какъв начин да се търси партньорство. Когато става въпрос за Движение за права и свободи, ще би трябвало да се мине през изборите и по какъв начин тече партийната акция на Движението, изясни той.

Ако желае, Бойко Борисов ще се върне в Народното събрание, това е негово решение, разяснява Митов.

Във връзка със глобите по листата " Магнитски ", Митов уточни, че законът демонстрира систематичен проблем и би трябвало да се одобри механизъм за надзор над основния прокурор, повече законодателни промени, които да адресират евентуални корупционни аномалии превантивно, а не по-късно да се търси отговорен и почтен.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР