ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната-Демократична България си нямат доверие, но може

...
ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната-Демократична България си нямат доверие, но може
Коментари Харесай

Шотев от ПП-ДБ: С ГЕРБ сме като олиото и водата , но трябва да работим

ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” си нямат доверие, само че може да изградят такова във времето. Това сподели по Народоосвободителна въстаническа армия Ивайло Шотев от ПП-ДБ.

„ Ние сме безусловно несъвместими – като олиото и водата. Въпреки това би трябвало да загърбим частно партийните ползи и да подходим държавнически, с цел да има конституционна промяна. С цялостното схващане сме, че кабинетът „ Денков-Габриел ” работи в една извънредно ексцентрична обстановка ”, посочи той.

„ За да се случи конституционната промяна е належащо едно доста по-широко болшинство. Затова смятам, че е нужна поддръжка от по-голяма част от парламентарните сили, това включва и Движение за права и свободи. Това е належащо, с цел да се увеличи доверието в правосъдната система. Присъствието на Делян Пеевски в Комисията по конституционни въпроси е право на тази парламентарна група ”, разяснява депутатът.

За „ Барселонагейт ”:

„ Нашата парламентарна група направи искане за тази информация. Тепърва юристите ще дадат своето мнение. Смятам, че тематиката с имунитетите ще бъде повдигана непрестанно. Всеки имунитет, който бива пожелан на народен представител, би трябвало да бъде даден ”, твърди Ивайло Шотев.
ТЕМА преди 29 минути 697 преди 40 минути 465 преди 49 минути 515
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР