ГЕРБ прави свои проучвания, които показват преднина пред БСП с

...
ГЕРБ прави свои проучвания, които показват преднина пред БСП с
Коментари Харесай

Цветанов: Според проучване на ГЕРБ водим поне с 4% на БСП

ГЕРБ прави свои изследвания, които демонстрират преднина пред Българска социалистическа партия с най-малко 4 %. Това сподели в Благоевград зам.-председателят на ръководещата партия в коментар на проучването на социологическата организация „ АФИС “, която изнесе данни, съгласно които Българска социалистическа партия е догонила ГЕРБ, а Движение за права и свободи изпреварва националистите, заяви epicenter.bg.

Цветанов изясни, че партията е подготвена над 90% с евентуалните претенденти за кметове на общини за локалните избори следващата година. Ще има много изненади за Българска социалистическа партия, защото доста от техните управници към този момент виждат, че това не е партията, която считат, че би трябвало да ги съставлява и да работят за нея, сподели съобщи заместник-председателят на ГЕРБ.

По-късно в Гърмен той съобщи, че министър председателят Бойко Борисов и Българското председателство на Съвета на Европейския съюз са изиграли значима роля в процеса по подписването на съглашението сред Македония и Гърция.

Цветанов акцентира, че европейското бъдеще на Западните Балкани значи сигурност и непоклатимост за целия район. Той бе безапелационен, че европейската взаимност е от извънредно значение за България, тъй като с помощта на тези средства продължава строителството на Автомагистрала „ Струма “, която ще даде голям подтик за развиването на Благоевградска област.

Според Цветанов Българска социалистическа партия не могат да предложат различна политика на тази на ГЕРБ и непрестанно се заиграват със страховете на хората. „ Красноречив образец е обстановката с Истанбулската спогодба, която до неотдавна беше приоритет на Българска социалистическа партия. Те се заиграха с извънредно сензитивна тематика, а в този документ се приказва единствено за домашното принуждение. Ежедневно ставаме очевидци на тежки случаи на редовно домашно принуждение, приключило с драматичен край, каквато бе и случката с 19- годишното момиче в Айтос”, разяснява Цветан Цветанов.

С актива на партията зам.-председателят на ГЕРБ разиска още настоящи политически тематики и въпроси, свързани с новия програмен интервал.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева разгласи решението на Изпълнителна комисия на ГЕРБ за новите общински управления в Гърмен, Сатовча и Хаджидимово и им пожела триумф, заявявайки, че би трябвало да продължат да работят интензивно и в екип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР