ГЕРБ побеждава ПП навсякъде, обяви Борисов Бойко Борисов събра стотици

...
ГЕРБ побеждава ПП навсякъде, обяви Борисов Бойко Борисов събра стотици
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Президентът да изкара реалното състояние на бюджета: „То е катастрофа“

ГЕРБ побеждава Политическа партия на всички места, разгласи Борисов

Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен. И в Плевен членовете ГЕРБ се заканиха да обезпечат изборна победа за партията си. 

Област Плевен е най-тежко потърпевшият град след ръководството на Политическа партия поради прекъсването на строенето на жизненоважната автомагистрала " Хемус ", сподели водещият на листата в Плевен Пламен Тачев и се обърна към водача на ГЕРБ - Борисов: Искам да разглася, че всички плевенчани ще гласуваме да сме първа политическа мощ с резултат подобен, който да ни даде самочувствието да дадем нашия дан в общата успеха на обществото. 

Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е повишена с 4 пъти от предходната година. 4 пъти е обеднял народът, по този начин стартира речта си пред симпатизантите водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Защо понижиха мандатите в Плевен?, попита Борисов. И по този начин понижиха в цяла Северозападна България - до Добрич, тъй като обезлюдяват, а ги даваме на София. 

" Ако автомагистрала " Хемус " беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи освен до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да вършим инхауспроекти. Затова сме правили автомагистралите бързо, с цел да изравним Южна и Северна България, съобщи Борисов. 

Борисов се възмути на медиите, че основават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев. 

Аз няма да съм повече министър председател и не ми пука какво ще кажат, само че като жител съм засегнат на медиите, че вършат реклама на министър Шишков, съобщи политикът.

Призова президентът Румен Радев и финансовия министър да покаже бюджета, тъй като той е злополука. 

" На вас прави ли ви усещане по какъв начин вършат други акцията. Как пълнят зали, по какъв начин си вършат политиките. Те знаят, че ГЕРБ побеждава Политическа партия на всички места ", съобщи Борисов. 

Относно ръководителят на Политическа партия Кирил Петков Борисов разяснява, че се обърквал. " Петков споделя: Увеличихме пенсиите с 50%, 3 пъти. Както и да го смяташ - не става ".

Борисов искаше да каже на своите симпатизанти нещо позитивно. Коментира лекарите, които са практикуват в Плевен, че тук са най-вече на глава на население. 

Другото позитивно нещо, което увери гласоподавателите: " Хемус " - Ботевград, Мездра, Враца, Монтана, Видин би трябвало да станат. Колкото бързо станат, толкоз ще се изравни Юга и Севера. 

" По нашите автомагистрали, тъй като сме на кръстопът - знаете, има дни по 50 хиляди автомобила минават през тях. При 30, 40 градуса температура на асфалта, няма подобен, който да издържи на камионите. Но когато има поддържане, при отваряне на дупка, деформиране - незабавно се ремонтира. Така е по целия свят. Трафикът е от ден на ден директен ", увери Борисов. 

5, 6 милиарда бълват оръжейните фабрики. Ние сме и най-големия експортьор на ток. И всичко това е с помощта на войната в Украйна. 

На Радев му е доста мъчно. Като отиде някъде и няма поддръжка от нито една партия в Народното събрание, му е доста мъчно. Няма инструмента, партийния, а целият ангажимент е негов. Ако направи нещо за по-дълго, ПП-тата незабавно скачат, разяснява Борисов. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР