ГЕРБ отново заявиха, че искат оставка на управлението Срещата ни

...
ГЕРБ отново заявиха, че искат оставка на управлението Срещата ни
Коментари Харесай

Борисов: Целта не съм аз, а партията; правителството няма успешна сфера

ГЕРБ още веднъж обявиха, че желаят оставка на ръководството
Срещата ни във Враца беше избрана преди арестите. Вече съм спокоен, мислех, че задачата съм аз, само че се оказва, че задачата е партията. Това е най-голямата опозиционна партия. Това разяснява във Враца водачът на партията Бойко Борисов.

„ ГЕРБ е първата партия сега. Те са по няколко партии. Преливат си електорат. Първо Слави - три дни броиха бюлетините. После смениха машините. “, напомни някогашният министър председател.

„ Когато започва ГЕРБ, той беше основан, с цел да се опълчи на Българска социалистическа партия. Това беше конкурент. Препоръката ми е - да се държите дружно. И без петел съмва - като си в ареста, по-трудно, само че съмва. Вие показахте, че капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Това видяха те - видяха жива, гневна опозиция пред ареста. Някои споделят, че тези ръководещите били дилетанти. Не е по този начин. Там има няколко индивида, които се имат за елитарни, а всички останали сме плебс. В техните глави се върти това, че са пристигнали да ни оправят “, сподели още Борисов.

„ Те освен са брутални, а извратени. И от това най-вече ще патим. Никому неизвестени, употребявайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, по този начин и Сталин. Те ще дойдат за вас, един по един. При всеки задържан кмет ще отидат депутати, юристи, а най-после и народът ", посочи Борисов.

По думите му сега всичко в страната е в цялостен застой.

„ Но това се взема решение. Трябва цялостна готовност да се резервира живота на хората. Тези партии надълбоко ще съжаляват. “, безапелационен беше Борисов.

ГЕРБ желае оставката на държавното управление. Това разгласи Петя Аврамова във Враца.

„ Ние сме последната страна без План за възобновяване. Защо? Защото се чудят по какъв начин да откраднат парите”, разяснява Делян Добрев.

„ Нищо друго с изключение на батериите не са пипнали в него. Там, откъдето не могат да измислят по какъв начин да откраднат пари – ето ги батериите. Българската страна няма потребност от батерии”, сподели още той. И добави: „ Преди три дни в Министерския съвет е подписан меморандум с съветски олигарси. Затова желаеме оставка”.

Десислава Атанасова е безапелационна, че в скоро време ще стане ясно, че в действителност няма никой над закона. Депутатът акцентира, че опитите за изчегъртването на ГЕРБ не стопират.

„ Някой слуша ли го Киро? А схваща ли го какво споделя? “, попита депутатът на ГЕРБ-СДС Даниел Митов.

„ Безпомощен вербален хаос, от който нищо не може да се разбере. Те работят с шаблони и клишета. “, акцентира той.

„ Позициите на съдружните сътрудници, че и за Украйна са разнопосочни. Ако ГЕРБ управляваше в този момент щяхме да сме пратили оръжие в Украйна, а посланикът на Русия щеше да е оповестена за личност нон грата. Безпомощно и неефикасно. Вече все по ясно си проличава, че са за малко и бързат да си изпълнят джобовете. “, добави Митов.

Зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев беше безапелационен, че сега сме очевидци на политически тероризъм от страна на ръководещите

„ Миналата година имаше три пъти избори. От третия път сформираха държавно управление. Опонентите ни започнаха изчегъртване. Започна персоналното ни омаскаряване. Но това е от изтощение. Силният политик не работи по този начин. Той се явява с екипа си и предлага по-добри хрумвания. Срещу нас се води политически тероризъм. Правителство без цел и идеология. Най-некомпетентното държавно управление в историята на България. “, акцентира той.

„ Я да си поговорим малко за модела „ Борисов “, тъй като се приказва непрекъснато за това. Този модел позволяваше рационализация – пътища, железници, детски градини. Никого не сме гонили, никого не сме арестували. Това в този момент е властническо държавно управление. Това е позор, да арестуваш политическия си конкурент, тъй като си безпомощен. “ Ние имаме една задача в това политическо тресавище. Трябва да им покажем, че сме разнообразни, че има хора които са рационални, носят отговорност. Лидерство, увереност и отговорност – това е нашата мощ. “, съобщи още Дончев
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР