ГЕРБ още не са взели мандата от президента за съставяне

...
ГЕРБ още не са взели мандата от президента за съставяне
Коментари Харесай

Борисов: Честити ви нови данъци, българи!

ГЕРБ още не са взели мандата от президента за сформиране на идващия кабинет и ето, че водачът на партията заяви какво ни чака: нови налози.

Борисов разкритикува от Пловдив политиката на раздаването на пари и предизвести, че се готви отпадането на плоския налог и въвеждането на прогресивно подоходно облагане. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов взе участие в конференция Eвропейска договорка за фермерите – визията на Европейската национална партия (ЕНП) за земеделието в Европа “, която се организира в града под тепетата.

„ Безплатен обяд няма!

Сега всички ще вадим от джобовете си, с цел да платим безумната политика на разпределяне на пари - всеобщо, с цел да си готин, да си добър, да си френдли “, съобщи Борисов.

„ Всеки най-после си заплаща сметката!

Накрая ще пристигна Господ, а колкото за финансова дисциплинираност, той се назовава Международният валутен фонд “, съобщи още Борисов и заяви, по думите му, неприятната вест:

„ Напомням, че преди 3 години с помощта на нашата консервативна финансова политика България беше призната в Европейския банков съюз и чакалнята на Еврозоната и щяхме да сме към този момент там с Хърватия. Тогава започнаха митингите. Ама ние бяхме там! Какво ни споделя през вчерашния ден МВФ? Това са рекомендации, само че който не ги извърши, те стават наложителни.

България би трябвало да промени данъчната си система, с цел да обезпечи повече приходи в бюджета.

Необходимо е да се възвърне 20-процентната ставка на Данък добавена стойност за всички браншове, да се отстрани плоският налог от 10% за приходите

на физическите лица и да се вкара прогресивна канара на облагане.

Честити ви нови налози, българи! “,

сподели Борисов.

Тежко на идващия финансов министър и на идващия министър председател, уточни още водачът на ГЕРБ. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР