ГЕРБ няма да влезе в пленарната зала за откриването на

...
ГЕРБ няма да влезе в пленарната зала за откриването на
Коментари Харесай

Борисов скастри Вежди заради Митрофанова, не я иска в парлам...

ГЕРБ няма да влезе в пленарната зала за откриването на новото Народно заседание, в случай че съветската посланичка участва на съвещанието. Това заявява водачът на партията Бойко Борисов, който се разграничи от мнението на своя народен представител Вежди Рашидов. Бившият министър на културата, който като най-възрастен ще удари първия звънец в новия парламент, съобщи, че в случай че Елеонора Митрофанова не бъде поканена, това ще се одобри като оповестяване на война на Русия. Партийният му водач обаче внимателно го скастри за изявлението и разгласи безапелационна противоположна позиция на партията.

" При тези безчовечен удари по цивилен обекти в Украйна, смятам, че даже артистичната натура на Вежди Рашидов, който постоянно е показал съгласие, в този случай това не е използвано. Затова парламентарната група на ГЕРБ, която още веднъж ще бъде ръководена от Десислава Атанасова, изрично с нужните по закон средства, дружно с другите партии, да създадат по този начин, че ясно да се покаже на съветския дипломат Митрофанова, че е нежелана на първото съвещание на Народното събрание ", съобщи Борисов по време на брифинг в централата на партията.

По думите му ГЕРБ е огромна партия и доказателството по тази причина са другите отзиви.

" По тематиката Путин - Украйна няма да върша взаимни отстъпки. Няма да влезем в Народното събранието, в случай че Митрофанова пристигна ", безапелационен бе Борисов.

Той добави, че ситуацията в Запорожката аточна централа, която е най-голямата в Европа, продължава да бъде тежко и че зареждането се изключва. " Путин и компания не престават да си играят с живота, здравето и целия занаят на страни в нашия район ".

" В изискванията на тази рецесия се теглят нови 200 милиона заеми. Не знам другите сътрудници като виждат това по какъв начин им държи сърце да приказват още веднъж за избори ", съобщи още водачът на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР