ГЕРБ няма да приемат условията на ПП и ДБ за

...
ГЕРБ няма да приемат условията на ПП и ДБ за
Коментари Харесай

ГЕРБ припомниха на ДБ и ПП: Има първи мандат преди втория

ГЕРБ няма да одобряват изискванията на Политическа партия и Демократична България за кабинет на малцинството с втория мандат. Това стана ясно от коментара на ръководителя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова. Припомняме, че по-рано на брифинг в Народно събрание двете обединения желаеха поддръжка за своите законодателни хрумвания, с цел да видят може ли подобен кабинет да проработи.

За антикорупционното законодателство Десислава Атанасова напомни, че ГЕРБ и антикорупционната коалиция, която се образувала в комисия приела закона на Министерски съвет и на Политическа партия в тяхно неявяване. Затова слагането на това изискване не било съществено.

За смяната в Конституцията Атанасова напомни, че отново по предложение на нейната партия е основана отраслова парламентарна комисия, само че тя е заседавала единствено един път и няма оферти за промени на главния закон.

Докато няма постоянно държавно управление е по-добре да се удължи действието на сегашния бюджет, е позицията на ГЕРБ. Желанието на Политическа партия за 3% недостиг Десислава Атанасова сподели, че данните на МВФ, ЕЦБ, Българска народна банка и Национален статистически институт демонстрират, че това е съвсем невероятно. Ако някаква магическа пръчка има Асен Василев и е допустимо дефицитът да е 3%, доста бихме се радвали, посочи националният представител.

Също по този начин се приемали законите по Плана за възобновяване. Ние знаем доста добре кои са значимите цели, съобщи Десислава Атанасова. Преди втория мандат има първи, отговори тя на въпрос дали ще поддържат кабинет на малцинството с мандата на Политическа партия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР