ГЕРБ номинира Илияна Иванов за еврокомисар. Това каза лидерът на

...
ГЕРБ номинира Илияна Иванов за еврокомисар. Това каза лидерът на
Коментари Харесай

ГЕРБ номинира Илияна Иванова за еврокомисар

ГЕРБ номинира Илияна Иванов за еврокомисар. Това сподели водачът на партията Бойко Борисов в Народното събрание.

Вчера " Продължаваме промяната - Демократична България " номинира Даниел Лорер.

Решението ще се вземе от Европейска комисия.

Иванова е член на Европейската счете палата.

" Много познато лице в Брюксел. Нашият комисар е значим. Аз преди време съм взел участие, когато се правеха ръководител на Екологичен потенциал, Европейски Съюз и Европейска комисия и тогава за България беше оставена квота за жена с доста прекрасен сектор от ЕНП и ГЕРБ. И ние през днешния ден взехме решение за Илиана Иванова - доста познато лице в Брюксел, доста способена ", разяснява Бойко Борисов.

Според него издигането на двама претенденти няма да внесе напрежение с ПП-ДБ, тъй като те нямат политическо семейство отвън това, че " Демократична България " е част от ЕНП, както и ГЕРБ. Той посочи, че българският еврокомисар би трябвало да бъде излъчен от най-голямата парламентарно-представена партия у нас.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР