ГЕРБ номинира Галина Стоянова за кмет на Казанлък, съобщиха за

...
ГЕРБ номинира Галина Стоянова за кмет на Казанлък, съобщиха за
Коментари Харесай

ГЕРБ номинира Галина Стоянова за кмет на Казанлък

ГЕРБ номинира Галина Стоянова за кмет на Казанлък, оповестиха за bTV от партията.

Галина Стоянова е родена на 19 октомври 1964 година Завършва Профилираната филантропична гимназия „ Свети Свети Кирил и Методий “ в Казанлък. От 1984 година учи за детски преподавател в ИПКУ „ Анастасия Тошева “ в град Стара Загора.

През 1986 година записва педагогика в ПУ „ Паисий Хилендарски “ в Пловдив, където четири години по-късно се дипломира като магистър по специалността и стартира работа. През 2007 година приключва компетентност „ Корпоративен мениджмънт “ в Нов български университет в София.

В интервала от 1995 до 2004 година е шеф на ЦДГ „ Арсенал “ в Казанлък. През 1998 година посредством фондация „ Отворено общество “ и фондация „ Стъпка по стъпка “ получава правото да бъде обучител за тренинги с интерактивни способи на работа по тематики: работа в екип, решение на спорове, лидерски умения.

През 2004 година стартира работа в община Казанлък, където дава отговор за организацията и координацията на активността на предучилищните заведения в общината. Две години по-късно заема длъжността шеф на дирекция „ Образование, просвета и опазване на здравето “. През 2005 година приключва специализация по районно развиване и обмисляне в Нагоя, Киото и Кобе (Япония) към японската фондация „ Джайка “.

През 2007 година след извършен конкурс става административен секретар на община Казанлък. През 2009 година е определена за заместител регионален шеф на област Стара Загора с поверени ресори: „ Устройство на територията “, „ Социална политика и претовареност “, „ Образование “, „ Здравеопазване “, „ Култура “, „ Държавна благосъстоятелност “, „ Туризъм “.

На локалните избори през 2011 година е претендент за кмет на община Казанлък, издигната от ГЕРБ. На извършения първи тур получава 15820 гласа (или 46,14%) и се явява на балотаж с Васил Самарски, повдигнат от Българска социалистическа партия, който получава 7496 гласа (или 21,86%).[2] Избрана е на втори тур с 20775 гласа (или 66,56%).

На локалните избори през 2015 година е претендент за кмет на община Казанлък, издигната от ГЕРБ. Избрана е на първи тур с 20962 гласа (или 69,97%).

На локалните избори през 2019 година е претендент за кмет на община Казанлък, издигната от ГЕРБ. Избрана е на първи тур с 15979 гласа (или 55,59%).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР