ГЕРБ не се разделя с Димитър Главчев, но когато трябва

...
ГЕРБ не се разделя с Димитър Главчев, но когато трябва
Коментари Харесай

Маноил Манев: С това поведение на БСП жертвите са хората, които са ги избирали

ГЕРБ не се разделя с Димитър Главчев, само че когато би трябвало да се мисли и разсъждава държавнически, ГЕРБ го е потвърдил хиляда пъти. А Димитър Главчев го сподели образно по какъв начин се прави: аз слизам, с цел да върви този парламент, ето това сподели той. Така заключи бурните събития тази седмица в Народно събрание депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в " Офанзива с Любо Огнянов ".

Той призна, че със съпартийците си доста мъчно са намерили сили да гласоподават за оставката на Главчев. " Трудно, мъчно намерихме това копченце там аз и моите сътрудници. Но голямо почитание за това, което направи господин Главчев - да слезеш от поста си поради ползите на България. "

Според него Българска социалистическа партия няма да промени тактиката си и по време на задаващото се българско европредседателство.

" Магарето, в случай че не се е търкаляло на сватбата, по кое време щяха да го виждат ", подмятна Маноил Манев.

" Не можем да имаме вяра на обещанията на госпожа Нинова за някакви другарски връзки - аз персонално не й имам вяра.

Ние не сме жертви, с това държание единствената жертва са хората, които са ги избирали, щом се държат като ощипани девици в Народното събрание. Колго значими неща не се чуха поради едно държание на болшевишка гражданска война? Но, окей, това са избрали сътрудниците като политика. "

Според него Димитър Главчев е станал жертва на " плануван и добре проведен бойкот.

Маноил Манев добави, че оставката на Димитър Главчев не е коз за Българска социалистическа партия, а урок за опозицията.

" Окей, имало е скандал, имало е проблем, и ГЕРБ го реши. Времето да се надцакваме свърши, времето е да работим, и то да работим същински.

Дали са получили Българска социалистическа партия коз? Аз мисля, че са получили урок, и дано да си извадят добре поуките от този урок, тъй като най-после оценката за уроците и козовете ще дава българският гласоподавател, а той ги даде 11 пъти. Най-накрая би трябвало да стартираме да работим за него. "

За готвения от опозицията избор на съмнение Маноил Манев сподели: " Вотът на съмнение си е работа на опозицията, тя би трябвало да го внася, ние няма по какъв начин да се тормозим от него - и поради аритметиката, и поради достиженията на държавното управление. А що се отнася до отстрелването (на министри) - най-после хората преценят дали си отстрелвал или си работил за страната. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР