ГЕРБ като първа политическа сила носи отговорност за съставяне на

...
ГЕРБ като първа политическа сила носи отговорност за съставяне на
Коментари Харесай

Нинова сравни преговорите между ГЕРБ и ПП/ДБ с бразилски сериал

ГЕРБ като първа политическа мощ носи отговорност за сформиране на държавно управление. Поканиха ПП/ДБ и от там стартира бразилски сериал. Касандра и Алехандро сутринта са подготвени да се вземат, вечерта се разделят . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в ефира ба БиТиВи.

Седнаха и направиха законодателна стратегия. Направиха работни групи за бюджет. ПП/ДБ направиха управническа стратегия, ГЕРБ я направиха на пух и прахуляк. Попиляха им и. Борисов ги провокира, те се хванаха като първокласници. Той е той го сътвори съзнателно. Целта му е да отстрани Продължаваме промяната , разясни Нинова.

Тя бе безапелационна, че Бойко Борисов си мени мнението по три пъти дневно. Борисов не знае какво прави и какво желае. Хем ни, хем споделя, че няма да прави коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Ако си играят и заблуждават народа, че правят работа, това си е тяхна работа. Ако на някой му се забавлява Народното събрание не е мястото за това, добави Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че партията би подкрепила кабинет на ГЕРБ с първия мандат, само че единствено след вътрешнопартийно допитване и утвърждение от членовете. Нинова съобщи, че има и други условия като работа по национални цели като Шенген, бюджет и законите ПВУ, слагане на съответни периоди за осъществяване и лъчение на специалисти, които да движат нещата.

Корнелия Нинова направи и коментар за. По думите й има много - Национална следствена служба споделя едно, Министерство на вътрешните работи друго, Прокуратурата трето. Според нея това всява подозрения, че случилото се е атентат. Това е мотив хората да губят доверие в институциите. Все повече наподобява, че случая не е подобен какъвто изглеждаше в същия ден , добави тя.
 Нинова: Няма да бъдем аварийна гума на нито една тротинетка
Нинова: Няма да бъдем аварийна гума на нито една тротинетка

Недоумява от каква позиция ПП/ДБ си разрешават да им слагат условия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР