ГЕРБ избухнаха срещу кмета Васил Терзиев и “спасителите на София.

...
ГЕРБ избухнаха срещу кмета Васил Терзиев и “спасителите на София.
Коментари Харесай

ГЕРБ към Терзиев и “спасителите”: Спрете да рекетирате политическите си опоненти! Управляващи – започвайте да се държите като такива!

ГЕРБ избухнаха против кмета Васил Терзиев и “спасителите ” на София. Новото управление на Столична община в лицето на кмета на София Васил Терзиев и представителите на ПП-ДБ-СС побързаха да залеят общественото пространство с „ димки “. Продуцирайки възможна рецесия с отпадъците в София след няколко години. Това декларират в своя позиция от Политическа партия ГЕРБ.

Така те дадоха отговор на изказване на новото управление на общинското дружество “Столично дружество за отнасяне на боклуци ” (СПТО). А то е, че съществува риск да възникне проблем с боклука в идващите 3 години. Ако не се вземат незабавни ограничения в София поради неефективно ръководство на отпадъците през годините.

SafeNews разгласява известието без редакторска интервенция:

“Целта е ясна:

– Панически опит за замаскиране на свадите, съпътстващи новото ръководство на столицата от ден първи.

– Опит за отместване на погледа на обществото от политическата отпадналост на „ спасителите “, които потвърдиха, че не могат да ръководят процесите в Столичния общински съвет.

– Фабрикуване на изкуствени кавги за прилепяне на политическите съперници и добиване на политически дивиденти.

Минаха повече от 60 дни, откогато Васил Терзиев и обединението от партии завоюваха изборите в София. В този интервал се оправиха сполучливо само с това да убедят всички в своята политическа отпадналост. И тъй като не са способни да разрешат управническата рецесия, която сами сътвориха в СОС, употребяват всяка опция да манипулират публичното мнение. Прибягвайки към целеустремено всяване на боязън и основаване на изкуствени рецесии.

Какви са обстоятелствата:

Публична загадка е, че от месеци се приготвя съзнателно втълпяване на напрежение със събирането и обработката на отпадъците. Дирижирано от страна на „ спасителите на София “. Разпространяването на известие до медиите още в първия работен ден на 2024 година, съдържащо изказвания за възможна рецесия с отпадъците в София след три години, ясно демонстрира, че тематиката се употребява за политически рекет. Работата на управлението на Столична община е да направи по този начин, че да няма рецесии в нито един бранш. Нито в този момент, нито след 3 или 30 години. Така, както ние не сме го допускали в границите на нашето ръководство.

Групата на ГЕРБ-СДС в Столична община приканва кмета на София Васил Терзиев и неговия екип. Да вземат съответни ограничения за справяне както с управническата рецесия в столицата, по този начин и за разчистване на кварталите от счупени клони и преливащи контейнери.

Съветваме Васил Терзиев да приключи неотложно безпочвения черен пиар. Който няма да му помогне да заглуши гласовете на недоволните от личните му дейности и бездействия жители. Гарантираме, че до момента в който ръководещите София не покажат, че могат да пазят ползите на жителите на столицата, ще имат гневна съпротива в наше лице.

Уважаеми ръководещи, започнете да се държите като такива, тъй като времето на Вашите виртуални революции в подмяна на Like-ове завърши! Справка: онлайн групите преливат от сигнали и честитки към Вас – ръководещите столицата. Крайно време е да докажете, че можете да работите за София и нейните поданици. Вместо да се пробвате да рекетирате политическите си съперници, употребявайки дребни ченгеджийски номера.

Източник – БГНЕС

Още вести четете в секция България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР