ГЕРБ и този път ще намери начин държавата да тръгне

...
ГЕРБ и този път ще намери начин държавата да тръгне
Коментари Харесай

Борисов: Долно е да казваш, ако не сме ние - избори

„ ГЕРБ и този път ще откри метод страната да тръгне напред. Лесният отговор е да отговоря като военачалник Атанас Атанасов, в случай че не сме ние – отиваме на избори. Това е смешно и долно “, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Шумен, съобщи кореспондентът на БГНЕС от града.

Борисов напомни, че 1 година умните и красивите не съумяха да създадат План за възобновяване и по това сме единствените в Европа. Той съобщи, че ГЕРБ има голямата поддръжка на Запада поради своята отдаденост на европейските полезности.

Борисов съобщи, че по време на 10-годишното му ръководство страната е била постоянно на остатък, а в този момент имаме недостиг. Ние не позволихме на инфлацията да мръдне. Всички жители пазарят и всички към този момент знаят какво е инфлация. За две години имаме почти 40% инфлация, уточни той.

Борисов съобщи, че гласоподавателите не би трябвало да се хващат на въдицата с по този начин наречените триумфи на „ Продължаваме промяната “.

„ Когато ви споделят вдигнахме ви пенсиите, без да ви подвигаме налозите. Това е неистина. Всеки ден приканвам президентът Радев да извади финансите на страната “, сподели водачът на ГЕРБ. " При състояние, че дефицитът е голям, а приходите са малко, те могат да режат две неща – инфраструктурните планове и развиването. Няма магии тук, те не стават ", добави Борисов.

Той акцентира, че не се е договарял с президента, както го упрекват съперниците: „ Мога ли да се договоря с Радев, а Шишков всеки ден да приказва по този начин. Не е естествено това “.

Борисов съобщи, че ГЕРБ имат доста добра стратегия, направена по браншове от специалисти. Той сподели, че ще създадат държавно управление с тези, които припознаят тази стратегия.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че ще бие на изборите Политическа партия и те добре знаят това, по тази причина вършат обединения.

Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР