ГЕРБ и Обединени патриоти внесоха предложения за промени в Закона

...
ГЕРБ и Обединени патриоти внесоха предложения за промени в Закона
Коментари Харесай

ГЕРБ и „Патриотите“ внесоха промените, позволяващи карантинирани и хоспитализирани да гласиват


ГЕРБ и Обединени патриоти внесоха оферти за промени в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключително състояние, които да подсигуряват правото на избор на хората под карантина , съобщи кореспондент на БГНЕС.

Коалиционните сътрудници оферират Централната изборна комисия (ЦИК) да създаде правила, по които лицата под карантина или в лечебно заведение да могат да гласоподават. Председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова сподели, че по този начин ще се подсигурява интензивно гражданско присъединяване. Всички останали провокации, съгласно нея, ще бъдат решени в границите на настоящия Изборен кодекс.

ЦИК да подсигурява здравна сигурност, като обезпечи защитни средства на членовете на комисиите и на гласуващите, сподели Дариткова и добави, че с цел да има оптималната бистрота, ръководещото болшинство предлага ограниченията да се съгласуват с НОЩ и с щаба по имунизацията.

Обединени патриоти поддържат законопроекта. Искрен Веселин посочи, че ще се подсигурява и правото на избор на хората с изтекли персонално документи в чужбина, които не могат да ги подменят. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР