ГЕРБ два пъти е подавал оставка. Щом сме могли да

...
ГЕРБ два пъти е подавал оставка. Щом сме могли да
Коментари Харесай

Ненков: Ако така се взима власт у нас, не искам да живея в тази държава |

ГЕРБ два пъти е подавал оставка. Щом сме могли да предприемем тази крачка, считам, че постоянно това е обсъждан вид. Самият министър председател Бойко Борисов го споделя неведнъж. 

Това разяснява депутатът Александър Ненков пред OFFNews при овакантяване на националното заседание след края на днешното съвещание. В отговор на въпрос дали в ГЕРБ разискват оставка той добави: 

Има хора, съгласно които не е задоволително да се подава оставка, защото това ще ни вкара в серпантина и ще докара до по-голяма рецесия. " Може 100 хиляди да не утвърждават държавното управление, само че не може някакви хора да се изявяват като техни представители. Това ще се реши на парламентарните избори ", изясни позицията си Ненков.

Ако това е методът за събаряне и взимане на власт, аз не желая да пребивавам в тази страна, добави той. 

Жалко, че се стига до крайни конфликти. Какво се случва с хората, които разсъждават друго от тези на митинга, попита депутатът от ГЕРБ. 

Предстоят избори и това е единственият рационален и либерален метод за излизане от рецесията, да се направи този преход. Очевидно има политическо напрежение и това опълчване очевидно ще продължи. Но в последна сметка живеем в 21 век, цивилизована страна, не е този начинът- с провокация и принуждение. Много ми е забавно какво ще стане, в случай че тези хора влязат в Народното събрание - ще ни убият или ще ни заравят в ковчези ли? Всеки има другари, фамилии, които се тревожат. Не одобрявам да се стига до такива крайности, сподели още Ненков. 

Имам познати на митинга и в никакъв случай не съм се опитвал да трансформира мнението им, в противен случай, това е цивилизованата част от нещата, само че се надявам, че болшинството от хората няма да разрешат страната да се срине по този метод, тъй като това би бил един неприличен ден за демокрацията, без значение дали ни или не ни харесват, изясни депутатът. 

Честни избори какво значи, бяха ли такива, когато бе определен Румен Радев, попита още Ненков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР