ГЕРБ даде на Пловдив нов кандидат, за да смени мрачния

...
ГЕРБ даде на Пловдив нов кандидат, за да смени мрачния
Коментари Харесай

ГЕРБ разбра сигналите на избирателите и даде на Пловдив...

ГЕРБ даде на Пловдив нов претендент, с цел да смени мрачния жанр на ръководство, а на София – Йорданка Фандъкова, тъй като в никакъв случай не е предизвикала разделяне. Това съобщи в изявление за в. „ 24 часа “ политическият анализатор Димитър Аврамов, който разяснява идните политически борби на локалните избори в най-големите градове на страната.

„ Ситуацията в Пловдив демонстрира, че в града има упования за смяна на досегашния затворен жанр на ръководство, при който кметът не споделяше с хората и бе изключил жителите от процеса на взимане на решения. От това пострада имиджът на ГЕРБ “, разяснява още Аврамов. По думите му министър председателят Борисов и ГЕРБ са разбрали ясно сигналите на пловдивчани и по тази причина са издигнали кандидатурата на Здравко Димитров, който се употребява и с надпартийно утвърждение. Анализът на преизборната обстановка демонстрира, борбата в града под тепетата ще е дуел. Той ще се води сред класическия дясноцентриски претендент Здравко Димитров и някогашният кмет Славчо Атанасов.

„ Ако Славчо Атанасов завоюва изборите, той ще ръководи с Българска социалистическа партия “, безапелационен е Аврамов. На въпрос дали чака гласоподаване вид “всички против претендента на ГЕРБ ” в Пловдив, той разяснява, че е малко евентуално, тъй като макар стила „ Тотев “, градът през последните 8 години се развива ускорено, благодарение на страната са осъществени редица огромни планове в инфраструктурата, които се чакаха от десетилетия. „ В съпоставяне с това интервалът, в който господин Атанасов беше кмет, бе на застой. Пловдивчани помнят това и ясно схващат разликите “, акцентира Аврамов. Изследванията на настройките демонстрират, че утвърждението на ГЕРБ като ръководеща поличитеска мощ на национално равнище, е по-високо от това на ГЕРБ в Пловдив. Точно към тези настроения беше адресирана кадровата смяна, поради тях бе номиниран Здравко Димитров. В политиката смяната постоянно е личностна, тя има физически притежател. В Пловдив кадровата смяна към този момент е реалност “, счита Аврамов.

Цялото изявление може да прочетете ТУК
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР