ГЕРБ – Варна се регистрира в ОИК за участие в

...
ГЕРБ – Варна се регистрира в ОИК за участие в
Коментари Харесай

ГЕРБ – Варна се регистрира за участие в Местни избори 2023

ГЕРБ – Варна се записва в ОИК за присъединяване в изборите за кмет, за районни кметове, общински съветници и кметове на кметства в Деня на Вяра, Надежда, Любов и майка им София.

„ Благодаря на Политическа партия ГЕРБ и водача ни господин Борисов за номинацията ми за претендент за кмет на Варна, благодаря за доверието! Това е оценка за работата ни, за свършеното в града през годините и имам вяра, че ще върнем това развиване на Варна, което започнахме. Въпреки спиралата от избори и измененията, които стопираха всичко в страната, малко по малко Варна се връща към естественото си развиване. Имаме доста планове, които да осъществяваме дружно за напред ”.

Това сподели след регистрацията регионалният координатор на партията Иван Портних, претендент за кмет на Варна от Политическа партия ГЕРБ. Той беше дружно с административния секретар Павел Христов, народен представител от ПГ на ГЕРБ/СДС. Иван Портних уточни, че се завърши листата с претендентите за общински съветници, за районни кметове и кметове на кметства.

„ Някои от районните кметове са към този момент няколко мандата и при цялото ми почитание към мнението на хората, които са ги номинирали, би трябвало да има промени. Моята персонална позиция като регионален водач е, че е време за нови хора, с нова сила и визия за развиване на регионите. Разбира се крайното решение е на Изпълнителната комисия на ГЕРБ ”, сподели още Иван Портних.

Той пожела на християнски празник да имаме религия в личните си благоприятни условия, вяра за развиването на Варна, обич към нея и мъдрост за решенията ни.

Пресцентър на Политическа партия ГЕРБ – Варна
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР