Гер;анската федерална провинция Баден-Вюртемберг в югозападната част на страната е

...
Гер;анската федерална провинция Баден-Вюртемберг в югозападната част на страната е
Коментари Харесай

Германия е готова да приеме пациенти с коронавирус от Франция

Гер;анската федерална провинция Баден-Вюртемберг в югозападната част на страната е подготвена да одобри в своите клиники пациенти с COVID-19 от крайграничните региони на прилежаща Франция, съобщи през днешния ден вестник " Швебише цайтунг ", представен от Българска телеграфна агенция. 

Според вестника провинциалните управляващи са помолили да бъде обявено кой в близко време може да даде болнични места с апарати за обдишване на белите дробове. " Става дума да се помогне на пациенти, които без такива апарати ще умрат в околните дни ", сподели представител на локалното държавно управление.
Баден-Вюртемберг наред със Северен Рейн - Вестфалия са две провинции - епицентър на епидемията във федералната република. В тази провинция са регистрирани към 3000 инфектирани с вируса, само че има задоволително свободни апарати за обдишване и могат да бъдат признати болни от крайграничния френски регион Елзас, показва вестникът.

Броят на доказаните случаи на болестта в цяла Германия, съгласно телевизионния канал Ен Те Фау, наближава 20 000. Официалната статистика на Института " Роберт Кох " сочи 14 000, само че през последните дни тя се обновява със забавяне. Във Франция заразените, по данни от петък вечер, са към 12 000, но там към този момент има 450 смъртни случая от COVID-19.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР