Георги Янев е новият главен секретар в областната администрация, потвърдиха

...
Георги Янев е новият главен секретар в областната администрация, потвърдиха
Коментари Харесай

Спец с опит в ДАНС и ВКР ще подготвя изборите в Пловдив

Георги Янев е новият основен секретар в регионалната администрация, потвърдиха през вчерашния ден от ведомството на Ангел Стоев. Както " Марица " писа, Янев е назначен на мястото на инж. Йордан Кюмюрджиев. Областният шеф се раздели с Кюмюрджиев, с който се познават още от локалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, като му благодари за досегашната му сполучлива работа и подари бутилка алено вино, оповестиха от администрацията.

Запознати описват, че Георги Янев е работил в системата на ДАНС, както и новият регионален шеф. Преди време е бил шеф на военно контразузнаване (ВКР).Основната му функционалност като секретар е да обезпечи организационна подготовка за осъществяване на изборите. Същата задача имат и основните секретари на общините.

Още един нов кадър - за връзки с обществеността - стартира работа като част от кабинета на Ангел Стоев. Това е Весела Балева. Тя отхвърли да даде повече детайлности за образованието и професионалната биография на назначения основен секретар, нито къде е работила самата тя. Балева съобщи, че медийната политика на регионалните шефове се дефинира от Министерския съвет, и увери, че скоро Ангел Стоев ще отговори на въпроси на особено свиканата конференция.

На фотографията: Ангел Стоев

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР