Георги Вангелов и Владимир Дубов са двамата български борци, които

...
Георги Вангелов и Владимир Дубов са двамата български борци, които
Коментари Харесай

Двама българи излизат в последния ден на Световното първенство по борба

Георги Вангелов и Владимир Дубов са двамата български борци, които ще сложат точка на присъединяване на страната ни на Световното състезание по битка в Белград, Сърбия, което приключва през днешния ден.

Вчера двамата ни представители отпаднаха рано в своите категории, само че, за благополучие, след това бяха изтеглени на репешаж и този следобяд ще имат опция да се борят, с цел да стигнат до битката за бронзовия орден.

В категория до 61 кг Вангелов чака спечелилия от дуела сред азера Ислам Базарганов и македонеца Бесир Алили. При триумф над един от тях то българинът ще доближи до борба за бронза против представителя на Монголия Нарахну Нармандах.



При 65-килограмовите пък Владимир Дубов ще стартира още от първия кръг на репешажите с мач против арменеца Везган Теванян. При триумф нашето момче ще срещне във втория кръг Бажранг Пуня от Индия, а нова победа ще го класира за битката за бронзия орден, където го чака Себастиан Ривера от Пуерто Рико.

Стискаме палци и на двамата български борци да доближат до мачовете за бронзовите медали, с цел да можем да ги проследим онлайн в ефира на Българска национална телевизия 3. Прякото предаване на финалите от последния ден на Световното състезание в Белград започва в 19.00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР