Георги Валентинов разкри, че е наясно с изневярата на Златка

...
Георги Валентинов разкри, че е наясно с изневярата на Златка
Коментари Харесай

Георги Валентинов призна: След рогата от Златка и Благо не вярвам на жена

Георги Валентинов разкри, че е наясно с изневярата на Златка Райкова, до момента в който двамата са имали връзка. Това показа той в подкаст във видеоплатформата YouTube. Бившият състезател за първи път приказва с детайлности за края на връзката му с плеймейтката.

 

С голямо отчаяние Валентинов разкрива секрети за раздялата. Той твърди, че крайното решение за връзката им е взел независимо. Като причина акцентира промененото държание на Златка в последните месеци, което съгласно него се дължало на непрекъснатите й изневери с Благой. Историята е подплатена и с обстоятелства. Приятел на Георги му споделил единствено месец след раздялата, че е видял Джизъса и Райкова непристойно близки във фитнес в Царско село. Валентинов уверено декларира, че са го създали рогоносец и даже не е сигурен какъв брой време е траяло това.

 

ММА боецът споделя, че историята му е оставила отпечатък и мъчно се доверява на български дами. Той разкрива, че отношението му към тях е радикално променено.

 

Припомняме, че Златка и Георги баха сгодени, а предлагането той направи пред цяла България в предаването „ Като две капки вода “. Именно в публиката на този миг тогава е бил и приятелят му Благой Георгиев, с който доста скоро по-късно годеницата му изневери. Джизъса и Валентинов станаха смъртни врагове, само че взаимното им присъединяване в Сървайвър бе задоволителна причина да си простят.

 

Източник: lupa.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР