Георги Терзийски ще бъде назначен за председател на УС на

...
Георги Терзийски ще бъде назначен за председател на УС на
Коментари Харесай

Георги Терзийски поема председателството на Агенция Пътна инфраструктура

Георги Терзийски ще бъде назначен за ръководител на УС на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). Това оповестява министърът на районното развиване и благоустройството Петя Аврамова, представена от пресцентъра на ведомството. На днешното съвещание държавното управление е решило Терзийски да бъде освободен от досегашния си пост - регионален шеф на Ловеч.


Георги Терзийски е с административен опит и считам, че ще се оправи с предизвикването да оглави Агенцията, оповестява министър Аврамова.

По думите й, АПИ има няколко значими задания и една от тях е осъществяването на цялостна промяна в пътните такси. Това е напълно нова за България промяна, която изисква цялостна готовност на Агенцията и ще способства за събирането на повече средства, с които да можем да ремонтираме, рехабилитираме и построяваме републиканската пътна инфраструктура, акцентира министърът.

Според нея другият значим сектор на Пътната организация е построяването на нови автомагистрали и нови пътища.

В УС на АПИ е назначен и нов член - Радослав Влахов. По думите на Аврамова, дружно с Дончо Атанасов, който има дълготраен опит в пътния бранш, новият управителен екип на Агенцията ще се оправи с всички провокации.
 Председателят на АПИ подаде оставка по гледище на премиера Борисов Председателят на АПИ подаде оставка по гледище на премиера Борисов
Председателят на Управителния съвет на АПИ Светослав Глосов подаде оставка по искане на премиера Бойко Борисов. Причината е неприятната организация за прод...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР