Георги Стоилов е новият директор на дирекция Контрол по срочността

...
Георги Стоилов е новият директор на дирекция Контрол по срочността
Коментари Харесай

Зам.-главен инженер във ВиК – Варна поема по нов път

Георги Стоилов е новият шеф на дирекция " Контрол по срочността на документооборота, канцелария и връзки “ в Община Русе, научи Ruse24.bg .

До началото на годината той изпълняваше длъжността заместител основен инженер във ВиК – Варна.

Георги Стоилов е роден в Русе и е приключил междинното си обучение в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия " Пеньо Пенев “. Той е ученик на Русенския университет, където придобива бакалавърска степен с професионална подготовка " Машинен инженер " и магистърска степен с подготовка " Инженер топло и газоснабдяване “.

Своята професионална кариера стартира като строителен механик в Русе, след което работи като експерт ВиК мрежи и уреди в локалното водоразпределително сдружение.

Бил е началник в Областна дирекция на Държавен фонд " Земеделие “ в града.

В интервала 2017 – 2021 година Георги Стоилов е депутат в 44-ото Народно заседание от 19 МИР – Русе. Опит в общинската администрация натрупва като шеф дирекция " Инфраструктура, строителен и инвеститорски надзор “.

Със своя богат професионален опит Георги Стоилов ще способства за реализирането на осведомителната политика и общественото показване на активността на общинската администрация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР