Георги Стаменов посрещнал изгрева на Бунарджика на абитуриентската Мира Кацарова

...
Георги Стаменов посрещнал изгрева на Бунарджика на абитуриентската Мира Кацарова
Коментари Харесай

Димитър Иванов трябвало да получи сребърен медал на бала си

Георги Стаменов посрещнал изгрева на Бунарджика на абитуриентската Мира Кацарова пяла като Едит Пиаф на бала Когато бях зрелостник Ивана избрала неприятно момче за джентълмен на бала

„ Очаквах с неспокойствие абитуриентската. Спомням си, че беше незабравима вечер, с доста танци и веселба в ресторанта на Панаира. След това със съучениците ми заминахме за три дни на Пампорово, но там заваля сняг и бързо се върнахме ”, спомня си кметът на Община " Марица " Димитър Иванов.

И до през днешния ден той се вижда със съучениците си, били доста обединен клас.

През 1990 година той приключва ТЕТ „ Ленин ” с отличен триумф - 5,86, и в случай че медалите към този момент не били анулирани, трябвало да получи най-малко сребърен.

„ Много ми вървеше математиката, обичах да вземам решение задания и постоянно съм имал шестици. Техниката и електрическата част не ме влечеше толкоз ”, спомня си Иванов, който се дипломира със компетентност „ Електрообзавеждане на промишлени предприятия ” в техникума. Заради любовта към математиката обаче продължава в ПУ „ Паисий Хилендарски ” - в Педагогическия факултет с математика.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР