Георги Семерджиев се разследва за кражба на гориво от бензиностанция.

...
Георги Семерджиев се разследва за кражба на гориво от бензиностанция.
Коментари Харесай

Разследват Семерджиев за кражба на гориво от бензиностанция на АМ “Тракия“

Георги Семерджиев се проверява за кражба на гориво от бензиностанция. Това оповестяват от прокуратурата, откъдето прецизират, че Районна прокуратура – Самоков, Териториално поделение – Ихтиман, се води следствие по отношение на подаден сигнал за кражба на гориво.

Към момента е открито, че на 03.07.2022 година на бензиностанция в региона на 21-ви км на Автомагистрала „ Тракия “ дошъл лек автомобил с немска регистрация и спрял до колонка за зареждане на гориво. Водачът изискал от чиновник на комерсиалния обект резервоарът да бъде зареден с дизелово гориво. Впоследствие водачът тръгнал без да заплати сметката.

Незабавно е бил подаден сигнал за кражба на телефон 112. В хода на следствието очевидец е декларирал, че лидерът на автомобила, напуснал бензиностанцията, е лицето, провокирало злополуката с две починали млади дами на 05.07.2022 година в гр. София, откакто видял публикуваните в медиите фотоси.

Проверяват се данни за потребление на табела с регистрационен номер, издадена за друго моторно транспортно средство, както и данни за непозволено потребление на светлинна уредба със особено предопределение.

Действията по следствието не престават за да се откри авторството на действието. Изискани са записи от камери за видеонаблюдение в региона на местопроизшествието. Назначена е видеотехническа експертиза, предстоят още разпити на очевидци.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР