Георги Семерджиев ми разряза капачката на коляното на две с

...
Георги Семерджиев ми разряза капачката на коляното на две с
Коментари Харесай

Жертва на Семерджиев: Разряза ми коляното на две с мачете и ме преби (ВИДЕО


Георги Семерджиев ми разряза капачката на коляното на две с мачете и ме преби. Докато ме постановяваше, различен човек ме държеше за качулката.

Това описа в залата на Софийския областен съд Лъчезар Вутов, който е станал жертва на. Последният е обвинен и че пийнал и дрогиран провокира злополука в центъра на София, при която починаха две млади девойки.

Делото, което районните магистрати разгледаха в сряда се точи още от 2012-а година. Те върнаха Вутов към деня, в който за пръв път се е сблъскал със Семерджиев. Това станало малко преди Гергьовден, на 4 май. Лъчезар се возил в колата си с  Георги Генев и още един, който назова единствено по фамилия – Савов. Зад кормилото бил Савов.

Те се движели по бул. „ Дондуков “ в столицата и завили около Английската гимназия.
В този миг зад тях спряла някаква кола – Мерцедес, по спомените на Вутов.
Шофьорът в автомобила почнал да присветва с фаровете, до момента в който най-после не се изравнил с тях. Тогава от сваления прозорец се посочил Георги Семерджиев, който почнал да псува компанията в другата кола.

В този миг светофарът светнал в зелено и Вутов и приятелите му потеглили.

На идващия ден компанията на Вутов видяла колата на Семерджиев в квартал „ Хаджи Димитър “.

„ Беше паркирана до някогашния магазин „ Европа “ в този момент BILLA. Спряхме, с цел да се разберем и да забележим какво са желали от нас. Зачакахме в профил. След 5-10 минути от прилежащия блок на улицата излязоха Георги Семерджиев, футболистът Иван Бандаловски и момиче с патерици “, продължава Вутов.
За малко време се стигнало до сборичкване, в което присъединяване взели всички, в това число Бандаловски и Семерджиев.
„ Бях седнал със свити колене, а Бандаловски ме риташе в гърба и в раменете. През това време се върна Семерджиев и от паркираната кола извади мачете с калъф. Докато бях на земята ме удари с калъфа, след това извади и острието, с което стартира да ме удря по коляното. Започна да шурти кръв “, твърди още Вутов.

Докато той даваше показания за кошмарната нощ, Семерджиев, който беше доведен в правосъдната зала под засилена защита, се усмихваше, говореше и подсмиваше с Бандаловски.

Бившият национал също е обвиняем по делото, което потегли с близо час забавяне, защото той беше не запомнил за съвещанието.

„ С Георги се познаваме от деца, повтори няколко пъти Бандаловски. Той не знаел по какъв начин кара Семерджиев, не го считал и за нападателен “, описа спортистът след следващото отсрочено съвещание по процеса.
Бандата, както е прочут Бандаловски и Семерджиев са подсъдими по делото още от далечната 2012-а година.
Интересна детайлност обаче е, че процесът потегля изначало поради промяна на правосъдния състав. Има голям брой анулирани съвещания поради отсъствие на някого от подсъдимите или техен юрист. До храма на Темида няколко пъти към този момент са.

Само преди месец пък от Министерство на вътрешните работи започнаха. Сред тях е и полицайката Симона Радева, която беше дисциплинарно уволнена от системата, откакто се появи на скандални клипове с униформа, на които показва непочтено държание за чиновник на Министерство на вътрешните работи, както и поради съмнението, че е подсигурявала чадър над Семерджиев.

Шефът на столичния КАТ Тенчо Тенев също бе охулен, откакто се пенсионира, че не е упражнил задоволително добър надзор върху чиновниците си, които са пускали Семерджиев, откакто са залавяли пийнал или дрогиран. Той обаче отхвърли това и сподели, че.

Следващото съвещание по делото е на 6 декември.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР