Георги Иванов-Гонзо е вариант №1 пред БФС за временен заместник

...
Георги Иванов-Гонзо е вариант №1 пред БФС за временен заместник
Коментари Харесай

Гонзо временно поема националите, ако падне главата на Кръстаич

Георги Иванов-Гонзо е вид №1 пред БФС за краткотраен заместител на селекционера Младен Кръстаич. Сръбският експерт ще бъде уволнен, в случай че не завоюва най-малко един от двата идни мача от пресявките за шампионата в Германия следващата година.

В това са уверени една камара медии в родината на някогашния бранител. Тоест при проваляне, а може даже и при тъждество през днешния ден в Каунас Гонзо съвсем несъмнено ще води отбора против Сърбия. Тоест неуспех ще докара до неотложно освобождение на Кръстаич.
 Голмайсторът на шампионата ни стартира като титуляр против Литва
Голмайсторът на шампионата ни стартира като титуляр против Литва

Полузащитникът, който вкара 21 гола в шампионата, ще бъде в средата на терена дружно с Филип Кръстев и Илия Груев

Президентът на БФС Борислав Михайлов и Георги Иванов бяха сложили за цел класиране за Евро 2024. Националите обаче стартираха трагично квалификациите. Те изгубиха с 0:1 от Черна гора в Разград, а по-късно бяха отнесени от Унгария - 0:3 в Будапеща.

Гонзо, който сега се води механически шеф в БФС, към този момент един път е водил трикольорите. Той размени Ясен Петров след фиаското 2:5 от Грузия през предходната година в среща от Лигата на нациите. Иванов води България в 2 срещи - тъждество с футболното джудже Гибралтар - 1:1, и нулево реми с Грузия в Тбилиси.
 Надеждата за Евро 2024 може да възкръсне през днешния ден в Каунас
Надеждата за Евро 2024 може да възкръсне през днешния ден в Каунас

Лъвовете излизат за наложителна победа

Именно Кръстаич наследи Гонзо като селекционер. Сърбинът стартира обещаващо отпред на националите - 2 победи над Гибралтар и над Северна Македония като посетител в Скопие. След това обаче нашите навъртяха 3 срещи, без да вкарат гол. Освен в двете евроквалификации не се разписахме и в контролата против Люксембург (0:0), отбелязва " Тема спорт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР