Георги Иванов - Гонзо е новият президент на Българския футболен

...
Георги Иванов - Гонзо е новият президент на Българския футболен
Коментари Харесай

Георги Иванов – Гонзо е новият президент на БФС

Георги Иванов - Гонзо е новият президент на Българския футболен съюз, съобщи кореспондент на БГНЕС. Той печели с 235 гласа. Втори във вота е Димитър Бербатов със 181 гласа. За


Гонзо печели вота в Пловдив, Велико Търново и Варна, като губи от Бербатов само в Зона София – 65-71 гласа в интерес на някогашния нападател на Манчестър Юнайтед.

Общият брой дали своят вот делегати е 469. Броят недействителни гласове е 3. Гонзо избегна балотаж, откакто за победа бяха нужни 234 гласа. Вицепрезидентът на БФС Михаил Касабов получи 35 гласа, а останалите претенденти – Манол Иванов, Петьо Костадинов, Георги Захариев и Георги Градев получиха общо 15 гласа.

„ Сега почва по-трудното, аз работя за всички. Ще се опитам да направя по този начин, че да променим цялата среда във футбола – да променим мнението за БФС, да работим с страната и да знаете – вие сте хората, които ще ми кажете по кое време нещата не са добре. Обещавам почтеност и работа. Да работим с децата, да създадем по този начин, че да имаме мощни футболисти и се надявам да се класираме на Световното състезание през 2026 година в Америка “, сподели в приветствието си като нов президент Гонзо.

Иванов предложи в неговия Изпълком да влязат Атанас Фурнаджиев, Николай Изов, Михаил Статев, Любомир Пеновски, Николай Андреев, Мила Христова, Румян Вълков, Атанас Караиванов, Николай Лазаров, Даниел Панов, Камен Костадинов, Пламен Манолов, Теодор Тодоров и един член от екипа на Бербатов. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР