Георги Христов започна нова война, а този път под прицела

...
Георги Христов започна нова война, а този път под прицела
Коментари Харесай

Георги Христов скочи срещу президента

Георги Христов стартира нова война, а този път под прицела му се оказа президентът Румен Радев. Естрадният артист, прочут с буйния си манталитет и язвителен език, скочи против президента в среднощна обява в профила си във фейсбук, в която призоваваше в границите на 12 месеца Радев да се откаже от заплатата, служебната кола и привилегиите си „ до края на безумието “, визирайки изключителното състояние у нас.

На сутринта обаче обявата на Христов бе собственоръчно изтрита от него, явно откакто бе осъзнал, че ще си навлече гнева на Радев, както и на неговата брачна половинка Десислава. Не е загадка, че изпълнителят на „ Черно и бяло “ се радва на благоразположението на президентското семейство и е измежду родните актьори на музикалната сцена, към които Румен и Деси не крият благосклонностите си. Те даже се появиха на негови среднощни участия в прочут пиано бар в столицата. От ВИП ложата в Зала 1 на НДК президентът и първата дама изгледаха и грандиозния концерт на артиста през предходната година, като на финала го приветстваха на крайници и го викаха за бис. Със специфичен приветствен адрес пък егото му почеткаха и за скорошния му 56-и рожден ден, а Христов не скри насладата си и пусна фотография на телеграмата.

„ Дано Радева не е прочела думите му, че бързо ще ѝ стане зложелател “, разясняват сътрудници на експанзивния артист и прибавят, че това напълно не е казус и той най-редовно бълвал рецензии по адрес на кой ли не във фейсбук, нормално нощно време, откакто преди този момент е пирувал. Тези му навици му костваха разпада на не едно или две другарства. С дует „ Ритон “ Христов не си приказва от години, тъй като звъннал почерпен на Катя и я напсувал по телефона измежду нощ. С клюки в интернет пък засипал Кичка Бодурова и Катя Близнакова, само че с времето и двете намерили метод да му простят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР