Георги Гергов вече притежава 79% от акциите на Пловдивския международен

...
Георги Гергов вече притежава 79% от акциите на Пловдивския международен
Коментари Харесай

Георги Гергов вече притежава 79% от акциите на Пловдивския международен панаир

Георги Гергов към този момент има 79% от акциите на Пловдивския интернационален панаир. Това стана откакто предприемачът придоби  акциите на Община Варна в капитала на „ Пълдин туринвест “ на изключителното общо заседание на сдружението този следобяд, на което са участвали единствено представителят на Гергов адв. Нина Пантелеева и представителят на Община Пловдив Ясен Михайлов.

Дяловете на Община Варна от 29 % се прибавят към каузи на Гергов, който е 50 %, и по този начин предприемачът придобива общо 79 % от акциите на Панаира.

„ Гласувах срещу апорта на варненските акции в Панаира, както ме упълномощи през днешния ден Общински съвет “, сподели представителят на община Пловдив Ясен Михайлов. По думите му какво ще се случи по-късно, ще вземат решение юристите, съобщи БНР.

С решението си от сутринта пловдивските общински съветници задължиха кмета Здравко Димитров да апелира решенията на общото заседание на " Пълдин Туринвест ", защото е свикано, без да се съблюдава законовият период от един месец.

По-рано адв. Веселина Александрова, ръководител на групата съветници на " Демократична България ", съобщи, че както и да се гласоподава на изключителното общо заседание на " Пълдин туринвест " обстановката в сдружението няма да се промени, тъй като община Пловдив има блокираща квота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР