Георги Гергов е под карантина заради коронавирус в семейството, съобщи

...
Георги Гергов е под карантина заради коронавирус в семейството, съобщи
Коментари Харесай

Георги Гергов под карантина, съпругата му и тъщата с COVID-19

Георги Гергов е под карантина поради ковид в фамилията, заяви самият той пред Dariknews.

Бизнесменът посочи, че брачната половинка му и майка ѝ са на лекуване в болница " Пълмед " в Пловдив, само че неговият тест е негативен.

Двете дами са тествани и признати в лечебното заведение през вчерашния ден.

По тази причина водачът на пловдивските социалисти пропуща 50-ия конгрес на Българска социалистическа партия, защото би трябвало да остане карантиниран за две седмици.

" След седем дни ще ми създадат втори PCR ", изясни Гергов.

Той описа, че първо се е разболяла тъща му, след което той е тествал цялото семейство и близкото обграждане. Така се оказало, че и жена му е инфектирана, а нейният водач има антитела, което значи, че е изкарал вируса без да разбере.

Никой различен от вкъщи и личния състав не е инфектиран. Гергов недоумява по какъв начин не се е заразил, в случай, че е в стеснен контакт със брачната половинка си и майка ѝ и разделят един покрив.

" Хората да внимават, да мият ръцете непрекъснато, да носят маски. Няма амнистия, не е смешка работа! ", посъветва пловдивският предприемач.

Гергов разкри, че при започване на образователната година и 18-годишният му внук е изкарал ковид на крайник, само че той не е имал никакъв контакт със фамилията, защото живее в чужбина. Вирусът е бил открит при проби на всички възпитаници преди първия образователен ден.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР