Георги Гергинов от Фермата 7 е добре след падането от

...
Георги Гергинов от Фермата 7 е добре след падането от
Коментари Харесай

Георги от Фермата, който падна на главата си, е добре - обсъжда живи роботи

Георги Гергинов от " Фермата " 7 е добре след рухването от три метра, след което получи комоцио и две счупени ребра. Ведната след рухването си, заради травмите, той отпадна от " Фермата ", с цел да остане на болнично и домашно лекуване. Изненадващо обаче, Георги се оказа в ефира на " Преди обед " по БТВ. 

" Живи роботи - това е рискова наклонност - за основаването им са взели стволови кафези от някаква африканска жаба. И самият ембрион умее да се възпроизвежда в разнообразни среди. Те могат да се употребяват за всичко. Не оцеляват дълго време, само че занапред следва развиването им. " - разяснява тематиката в предаването Жоро.

" Нано роботи се вкарват в индивида и наблюдават биологичното му положение и го предават по wireless, пазят тялото и имунната система. В този световен свят никой не знае какво ще става от тук нататък, това ще бъдат едни машини в теб, които ще имат връзка с тел и по какъв начин ще бъде спекулирано с тях, ще стане ясно. Не е належащо да вървиш да ти ги инжектират постояно, а да си ги имаш. " - поде същата тематика водещият Сашо Кадиев. 

" Да и в един миг вземат решение, че ни им дотрябвам и довиждане... " - засмя се партньорката му на екран Деси Стоянова. 

Георги описа за провалянето си по независещи от него аргументи във " Фермата ": 

" Всичко е наред с мен, раните заздравяват, лекуването е положително. Малко отрезвяващо ми се отрази рухването. Чувствам се все по-добре. Времето беше дъждовно и кално, аз бях с гладка подметка на маратонките, и играх с кубинки, само че се оказа, че те събраха тиня и се хлъзнах, опитах да се хвана на гредата, само че се изпуснах, увиснах на лявата си ръка и тя се изплъзна  и паднах. Това малко забави рухването, другояче можеше да е по-лошо. 

Когато си на арената, те обзема спортният адреналин и не усещаш болежка. След цепенето към този момент усетих леко зашеметяване, докторът на терен реши, че може би нещо ми има. Аз имам остарели контузии в ребрата и може да съм натъртил тях. 
Бях леко квалифициран, че ще отпадна, самите лекари ми споделиха, че вероятността да се върна там е съвсем нулева. Аз желаех да се върна, само че... "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР