Георги Дерменджиев разкри, че лично Павел Колев го е информирал

...
Георги Дерменджиев разкри, че лично Павел Колев го е информирал
Коментари Харесай

Дерменджиев: Павел Колев ми каза, че съм освободен

Георги Дерменджиев разкри, че персонално Павел Колев го е уведомил за решението на притежателите на Левски да го освободят като треньор на отбора.

Ето какво добави наставникът в ефира на " Дарик ":

" Първо - не съм задавал въпроси за повода за решението за раздялата. Приемам го философски. Решено е от притежателите. Павел Колев на мен го сведе като информация.

Оттам-насетне аз не желая да подпитвам за какво и по какъв начин. При треньорите е по този начин, не се знае какъв брой дълго ще са отпред на даден отбор.

Престоят ми в Левски бе къс. За интервала, в който бях аз, споделих и първоначално, че няма да се извинявам. Сега отново няма да се извинявам. Така се получи, желая единствено да знаете, че аз съм работил доста професионално, желал съм Левски да реализира положителни резултати, само че в последна сметка това се е получило и аз към този момент не съм старши треньор на Левски.

С какви страсти може да напусне един треньор тима, в който е бил? Искам да пожелая триумф на клуба, да пожелая на почитателите по същия метод да поддържат тима ", сподели Дерменджиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР