Георги Дерменджиев остана доволен от победата на Лудогорец над Славия

...
Георги Дерменджиев остана доволен от победата на Лудогорец над Славия
Коментари Харесай

Дерменджиев: Играчите започнаха да разбират какво искам

Георги Дерменджиев остана удовлетворен от успеха на Лудогорец над Славия с 2:0, като показа, че футболистите към този момент стартират да схващат какво изисква от тях.

 

“Доволен съм от тактическата режисура и от тактическата игра на футболистите. Изчаквахме, бяхме доста търпеливи, не направихме неточност, и по този начин се получиха два положителни гола, с които взехме успеха ”, стартира Дерменджиев.

“Той (Квадво Дуа) направи разликата с тези два гола в комбинативността, която се получи. Два гола, майсторски изпълнени. Два на нула е един добър резултат за нас ".

“Има неща, които би трябвало да се усъвършенстват, само че в последна сметка би трябвало да поощрим играчите за това, което направиха. Доволен съм от това, че играчите стартират да схващат какви са условията към тях ”.

“Важно е самочувствието, увереността и да повярват в себе си и сега работим върху това. Тези мачове ги обичам заради това, че тимът ще види до каква степен е стигнал. Ще играе срещу много добър тим и доста положителни футболисти ”, завърши Дерменджиев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР