Георги Чинев е прокурор от кариерата – с 22-годишен стаж,

...
Георги Чинев е прокурор от кариерата – с 22-годишен стаж,
Коментари Харесай

От пианото до тогата – другото лице на прокурор Георги Чинев

Георги Чинев е прокурор от кариерата – с 22-годишен стаж, минал поредно през всички равнища на държавното обвиняване, с цел да застане отпред на Окръжната прокуратура в Бургас през 2018 година.

Публичният му облик е на непоколебим обвинител. Тези, които го познават обаче добре знаят, че зад алената роба се крие същински създател, който с доста труд е съумял във всичко, което е почнал.

В следващия епизод на Флагман.бг демонстрираме особеното лице на Георги Чинев. Той прекрачи прага на  навръх Игнажден и бе до болежка прям, говорейки за житейския си път, персоналния живот, професионалните триумфи и работата в прокуратурата.

Малкоизвестен факт е, че Георги Чинев е приключил Музикалното учебно заведение „ Проф. Панчо Владигеров “ с цялостно отличие и като един от най-талантливите фрагменти – солист на Филхармонията, притежател на голям брой награди от национални и интернационалните състезания.

Изненадващо и дори шокиращо за родителите му той оповестява, че счита да учи „ Право “ в СУ „ Св.Климент Охридски “.

Георги Чинев произлиза от семейство на адвокати и то неслучайни – татко му Тодор Чинев бе шеф на Регионална дирекция на вътрешните работи Бургас, майка му Дора Чинева – ръководител на Апелативния съд, само че обратно на упованията те не са го насочили към правото. Дори в противен случай.

„ Ако би трябвало да бъде прям, родителите ми не получиха възрожденски екстаз, когато им заявих, че имам намерение да аплайвам „ Право “. Впоследствие ме поддържаха, само че първоначално мъчно одобряваха моето решение, тъй като завършвах Музикалното учебно заведение, с награди от всички национални състезания, бях солист на Филхармонията и за тях моето решение бе потрес “, споделя Георги Чинев във „ Ф Студио “.

Кога и къде се среща със брачната половинка си нотариус Гергана Чинева, също известно име в Бургас?

Какво го е въодушевило да се захване с правото?

Какъв е Георги Чинев вкъщи?

Защо счита, че прокурорската работа е най-творческа?

Как се работи с основния прокурор Иван Гешев?

Отговорите на тези и доста други въпроси, вижте в подкаста на 
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР