Георги Чиликов е новият треньор на Черноморец. Това съобщиха в

...
Георги Чиликов е новият треньор на Черноморец. Това съобщиха в
Коментари Харесай

Георги Чиликов вече е треньор на Черноморец

Георги Чиликов е новият треньор на Черноморец. Това оповестиха в формалната страница на бургазлии във Facebook. За последно той водеше отбора на Арда. Въпреки положителните резултати на кърджалии, обаче, той бе освободен от поста.

" Прибирам се вкъщи, с цел да създадем всичко допустимо Черноморец още веднъж да заиграе в професионалния футбол. Всички дружно ще опитаме да върнем тима там, където му е мястото. Трябва да се обединим - почитатели, някогашни футболисти и бизнес. Повече детайлности ще съобщим на специфична конференция, чиито датата час на осъществяване ще обявим на по-късен стадий ", съобщи Чиликов пред клубния уебсайт на Черноморец.

Георги Чиликов е роден е на 23 август 1978 година в Бургас. Юноша е на Черноморец. Като футболист играе като централен нападател. Носил е екипите на Черноморец, Нефтохимик, Левски, Насионал Мадейра, ЦСКА, Далиен (Китай) и Тобол (Костанай).

Голмайстор на България през 2003 година с 23 гола за Левски. Шампион на България през 2002 година с Левски. Носител на купата на България през 2002, 2003 и 2005 година За националния тим на България е изиграл 9 мача с 1 гол, за " Б " националния е изиграл 1 мач и е вкарал 1 гол. Участник е на ЕП`2004 в Португалия.

След края на спортната си кариера Георги Чиликов е дълготраен помощник Димитър Димитров. Той е съществена фигура в екипа на Херо в тимовете на Нефтохимик, Черноморец, Лудогорец, Иртиш (Павлодар) и Берое. Бил е старши треньор на Левски U17, Оборище (Панагюрище), а за последно води Арда.

" Добре пристигнал вкъщи, Чили! На добър час и доста триумфи с обичания Черноморец ", пишат от клуба.
 Марчо Дафчев пое Атлетик (Куклен)
Марчо Дафчев пое Атлетик (Куклен)

Водеше дубъла на Локо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР