Гентиана Халити редовно мята по някоя бомба във Фейсбук, с

...
Гентиана Халити редовно мята по някоя бомба във Фейсбук, с
Коментари Харесай

Гентиана Халити хвърли бомба: Ето този дилър мами клиенти за по 5 - 6 лв.!

Гентиана Халити постоянно мята по някоя бомба във Facebook, с която шокира приятелите си. Или както неин човек твърди – около нея е истински Холивуд и всеки ден – ново 20, разбра HotArena.

В този ред на мисли не съумя да изненада никого с следващия си онлайн гърмеж, а точно – да разобличи дилър на неразрешени субстанции, който мами клиентите си.

Искам да ви показва един псевдодилър на дребно,който се крие за 10 лева със задоволството, с което хора крият милиони! Пак споделям - боят би трябвало да се ползва постоянно! Понякога визията приказва сама по себе си! “, написа Халити във Facebook профила си, като даде и този на въпросния мъж, както и негова фотография.

От поста се подразбира, че противозаконният дистрибутор взима пари авансово, само че не дава стоката. И става дума за много тънки суми.

Един от коментиращите под обявата отсече, че от толкоз тарикати човек не можел да се напуши. Друг означи, че е бил в едно учебно заведение с дилъра Жоро и от дребен обичал да се прави на Джаро (герой - мафиот от  крими сериала „ Под прикритие “). Други попитаха за кого продава, а един човек се осмели да драсне, че работи за Таки , след което Гентиана Халити означи: „ Да обираш деца и девойки – не е като да работи. Бахти червея комичен. Палел хора с по 5-6 лв. за трева. За 5 лв. няма да кихна “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР