Генка Шикерова е клиент на таксито на Миролюба Бенатова, стана

...
Генка Шикерова е клиент на таксито на Миролюба Бенатова, стана
Коментари Харесай

Генка Шикерова нае таксито на Бенатова, за да я закара на важно място

Генка Шикерова е клиент на таксито на Миролюба Бенатова, стана ясно от нейна фотография в профила й във Facebook. Журналистката, която наскоро напусна Нова телевизия в комплект с колежката си, посочи, че е наела колата й, с цел да се придвижи към Терминал 2. Двете са приятелки повече от 15 години, работили са един до друг и в Би Ти Ви, и в Нова, написа лупа.
Оказа се, че Шикерова пътува за Хамбург, където ще е посетител на интернационална журналистическа конференция. За да се придвижи до аеропорта, тя е потърсила услугите на Миролюба Бенатова, която предходната седмица взриви мрежата с признанието си, че е почнала работа като таксиметров водач за компанията „ Йелоу Такси “.
Преди да се насочи на път, Генка се снима с необятно усмихнатата Миролюба.

Припомняме, че договорите на на проверяващите публицисти Миролюба Бенатова и Генка Шикерова с Нова тв бяха прекъснати
До прекратените контракти се стига откакто при започване на месеца стана известно, че новото управление на медията е сложило пред избор Бенатова, Шикерова и Марин Николов, който е в отпуск. В края на май тримата са били извикани на диалог, на който са им предложили промяна на трудовите взаимоотношения.
Ръководството на медията тогава им предлага да работят без трудови контракти, а като свободни създатели, сътрудници на малкия екран. Аргументът, употребен от медията е, че по този метод се усъвършенстват разноски, а и по този начин проверяващите публицисти „ ще имат повече независимост да работят “.

Миролюба Бенатова е публицист повече от 24 години. Започва като кореспондент в отделите „ Общество “ и „ Разследване “ във в.„ 168 часа “. След това е част от първия екип на bTV Новините, основан през 2000-а година. Напуска медията 13 години по-късно и се причислява към екипа на NOVA и продуцентска компания ТЕЛЕМАН.
Нейните филми и репортажи намират своето място в рубриката на NOVA „ Миролюба Бенатова показва “. Тя е създател на над 50 къси кино лентата и следствия за bTV Репортерите. Един от дребното кореспонденти, отразявали СПИН-процеса против българите в Либия, като след края на делото написа автобиографичната книга на здравната сестра Кристияна Вълчева – „ Осем години заложница на Кадафи “.
През 2017 година Миролюба Бенатова става част от класацията „ Достойните българи “.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР