Генерално аз като данъкоплатец не можах да разбера ДАНС от

...
Генерално аз като данъкоплатец не можах да разбера ДАНС от
Коментари Харесай

Мариана Хил: За да има държава, трябва да има сглобка не само в парламента, но и между институциите

Генерално аз като поданик не можах да схвана ДАНС от какво ме е предпазил. От една страна има някакви шпиони в расо, които обаче идват от Беларус и там са обучавали някакви хора, някакви момчнца в някаква войска и са доста съмнително, заради което ги гоним - тук е ясна историята. Ясно е от какво ме защищават. Някакви групировки е доставяла на Вагнер някакви джаджи - отново е ясна историята. Но при абсурда с машината ДАНС не описа историята. Аз не можах да схвана, в случай че службата си беше свършила работата, аз от какво съм защитен. Те трябваше да опишат какъв е казуса и от какво са предпазили хората. 

Това разяснява пред Нова тв журналистът Мирослав Димитров. 

На предпоследните избори две трети от хората са предпочели да гласоподават с машини. Изборите минаха добре, нямаше подправени бюлетини от машините. От друга страна години наред гледаме проблеми с хартиените бюлетини, на които никой не им търси никакво решение. Така се получава, че от една страна имаме един явен проблем, сниман с фрагменти от видеонаблюдението, а въпреки това имаме неразбираем проблем, само че се взема решение, че за всеки случай машини няма да употребяваме. За мен като поданик и гласоподавател нищо не ми стана ясно, добави той.

За да се усещат хората сигурни, би трябвало да има страна. За да има страна би трябвало да има сглобка освен в Народното събрание, само че и сред обособените институции. Трябва да има сглобка и то на шарнип. Пантата й може да скърца, само че скърцането да не е в дребнотемието. Кому е нужно политик да сменя всички служби, разяснява преводачът Мариана Хил. 

С цялото ми почитание към акад. Денков, само че като го чух в петък да споделя, че няма никаквов доверие в службите, аз се изплаших. Значи ние имаме спор в Близкия Изток. Горещ спор в Украйна. И моя министър председател, който ръководи сега, ми споделя, че няма кой да ме пази. Не може министър председател да няма доверие в службите за сигурност, добави тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР