Генералният спонсор на турнира за Купата на България Sesame.bg стартира

...
Генералният спонсор на турнира за Купата на България Sesame.bg стартира
Коментари Харесай

Нова Броудкастинг Груп и Sesame.bg стартират телевизионен формат за Купата на България в колаборация с Иван и Андрей

Генералният спонсор на шампионата за Купата на България Sesame.bg започва упорит ефирен план в партньорство с Нова Броудкастинг Груп. Форматът е в колаборация с продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, а задачата е конкуренцията да се трансформира в още по-атрактивен за последователите ефирен артикул.

Предаването " Sesame Купа на България " ще сложи своето начало в ефира на DIEMA SPORT, част от спортния премиум пакет DIEMA XTRA, на 12 април в 17.30 часа и ще подгрее и наблюдава полуфинала сред Славия и ЦСКА. Зрителите ще станат очевидци на близо четири часов формат, изпълнен с доста страсти, риалити детайли, игри, атрактивни посетители и водещи футболни специалисти. Шоуто ще продължи на 13 април със сблъска сред Лудогорец и Левски, както и за реваншите от полуфиналите и заключителната борба за трофея на 11 май.

" За нас Sesame Купа на България е шампионат, който в най-пълна степен изпълва смисъла на футбола като игра, носеща чиста страст. Надпревара, в която дребният може да победи огромния и незнайният - известния. Или другояче казано - еднакъв късмет за всички... Приехме да станем част от този план и лица на Sesame.bg, тъй като упоритостите на марката са свързани с развиване на план с необятен небосвод, в границите на който да се осъществят редица начинания. Тук идва и нашата роля, в която на база дългогодишния ни ефирен опит, да помогнем за разгръщането на формат, който не е юридически до момента у нас. Още на 12 април, за първия полуфинал, феновете ще станат очевидци на близо 4 часа жив ефир. Всичко това ще бъде облечено в съвременна визия, а за осъществяването му ще се употребяват най-хубавите технологии и студио от ново потомство, което ще бъде показано за първи път в родния ефир ", споделиха Иван и Андрей преди старта на телевизионното шоу.

В допълнение от Sesame.bg показаха, че с цел да допринесат за надграждане прекарването от шампионата, работят по създаването на повсеместен медиен артикул.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР