Генералният секретар на Европейската федерация по баскетбол на колички Петер

...
Генералният секретар на Европейската федерация по баскетбол на колички Петер
Коментари Харесай

Шефове на европейския баскетбол на колички идват за жребия за Европейското първенство в София

Генералният секретар на Европейската федерация по баскетбол на колички Петер Тучек ще участва персонално на церемонията по тегленето на жребия за Европейското състезание в София. Той ще бъде съпроводен от спортния шеф на централата Дирк Косер.

Официалната гала по теглянето на жребия ще се организира на 10 април в конферентната зала на зала " Триадица " в София. Участие в церемонията са удостоверили и президентът на Сръбската федерация по баскетбол на колички Владимир Кузманович, както и генералният секретар на сръбската федерация Младен Пайевич. В София особено за събитието ще дойде и мениджърът на националните тимове на Гърция Кододимас Григориос.

Тегленето на двете групи ще стартира в 12.00 часа, а по-късно ръководителите на баскетбола на колички на континента ще дадат конференция. В срещата с медиите ще се включат и президентът на Българската федерация по баскетбол Георги Глушков, основният управител на Генералния спонсор на Европейското състезание в София " Корпорация Развитие " Александър Александров, който е и член на УС на БФБаскетбол, и треньорът на националния тим на България Владимир Искров. Както е известно, България завоюва семейството на тазгодишното Европейско състезание по баскетбол на колички в Дивизия С.

Турнирът ще се организира от 29 юли до 4 август в зала " Триадица " в София и ще бъде дебютен за националния тим на България на сходен конгрес. Освен България, Сърбия и Гърция, в шампионата ще се включат Чехия, Унгария, Ирландия и Португалия. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР