Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков продължаа със съкращенията заради

...
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков продължаа със съкращенията заради
Коментари Харесай

Кошлуков развъртя метлата, Фродо аут

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков продължаа със съкращенията поради скъпите излъчвания, огломния щат и  сметките на малкия екран,  които са на алено.

Конфликт на ползи е поставил завършек на кариерата на Витомир Саръиванов, твърди " Уикенд ". Фродо, както от много време назовават Саръиванов поради приликата му с основния воин от „ Властелинът на пръстените ”, си потегли едвам година откакто стана началник на спорта в държавната медия. Неговото място заема дългогодишният състезателен публицист Сашо Йовков, който твърди, че сътрудника му не е уволняван, а си е тръгнал след изминал контракт.

Според седмичника обаче причина за раздялата на Кошлуков с Фродо е шоуто „ Спортисимо ”, което се излъчваше в публичния ефир, а Саръиванов бе негов продуцент, което значи, че е прибирал спомагателни пари към заплатата си за всеки излъчен епизод. 

Спортното предаване, макар ниския си рейтинг, разполагало с близо 5000 лв. на предаване. То бе свалено от ефир, а с цел да му намерят място на Фродо, трябваше да уволнят някой различен, настояват осведомени.

Миналото лято Вито се раздели с bTV откакто две години бе един от шефовете на спорта там. Преди това работеше и в Нова телевизия.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР