Генералната ни цел е след тези избори да управляваме България.

...
Генералната ни цел е след тези избори да управляваме България.
Коментари Харесай

Костадинов: Генералната ни цел е след тези избори да управляваме България

Генералната ни цел е след тези избори да управляваме България. Не поради самата власт, а тъй като няма друга политическа мощ, която да реши сегашните проблеми на България . Това съобщи на конференция в Пресклуба на Българска телеграфна агенция в Хасково водачът на Политическа партия " Възраждане " Костадин Костадинов.

Ще се борим за доверието на гласоподавателите, с цел да управляваме независимо. Алтернативата е или " Възраждане ", или цялостна съсипия , недъгавост, деградация и гибел, сподели Костадинов. Сегашната газова рецесия заплашва да се трансформира в газова злополука, предизвести той. Решението съгласно него е нормализирането на връзките с Русия. Като идващ проблем Костадинов очерта инфлацията. По негови думи би трябвало да се отстрани проектът за въвеждане на еврото, който би означавал гибел за българската стопанска система.

Като цели за района на Хасково лидерът на листата за 29 Многомандатен изборен регион Георги Георгиев уточни увеличението на приходите на популацията, подобряването на пътната инфраструктура и на качеството на питейната вода, както и осъществяване на " воден цикъл " в регионалния център.

Георгиев, който бе народен представител в 37-то Народно заседание от Кърджали, показа и кандидатската листа на политическата мощ за Хасково. На второ място след него е Венета Стоянова, ръководител на структурата на " Възраждане " в Димитровград. Трети е нейният сътрудник на същия партиен пост в Хасково Ясен Колев. В листата са вписани общо 16 претенденти.

По-рано през днешния ден " Възраждане " дадоха конференция и в Кърджали. Георгиев е лидер и на тамошната листа, следват го доктор Венко Вълчев и Иван Дафинкичов. Георгиев означи, че проблемите и целите на партията за района са сходни като тези в Хасковско. Особеност в Кърджалийско и спомагателен акцент на политическата мощ ще бъдат хората в неравностойно състояние, решаването на въпроса с дефицита на обществени асистенти и лекари и с сложния достъп до обществени и здравни услуги, посочи Георгиев.     
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР