GENERALI ще оптимизира и улесни процесите в своя онлайн портал,

...
GENERALI ще оптимизира и улесни процесите в своя онлайн портал,
Коментари Харесай

GENERALI стартира проект за дигитализация в партньорство със Софтуер Груп

GENERALI ще усъвършенства и улесни процесите в своя онлайн портал, посредством новаторска платформа за продажба на застраховки посредством цифрови канали, която ще подкрепи тактика GENERALI 2021 за развиване в идващите години. Проектът е очакван да завърши до края на 2020-та година. В обсега му се включва онлайн портал, който ще усъвършенства процеса за издаване на нови застрахователни полици, както и за ръководството на затрахователното портфолио на към този момент съществуващи клиенти на компанията. Потребителите ще имат опция за самообслужване, спестявайки време и възползвайки се от по-голямо улеснение. Част от плана ще бъде и създаването на обединен портал за чиновници и медиатори на GENERALI, предлагащи портфолиото на застрахователя.

Данчо Данчев – Главен изпълнителен шеф на Дженерали Застраховане АД показа: “Нашата задача е да дадем опция на хората да оформят едно по-безопасно бъдеще, грижейки се за живота и фантазиите им. Да се превърнем в сътрудник за цялостен живот на своите клиенти! Това е нещото, което ни въодушевява, стимулира и повода да съществуваме. Винаги сме водени от желанието да подобрим живота на хората в нашето общество. В един все по-сложен свят, способността ни да се грижим и да оказваме помощ, предлагайки поиновативни и интуитивни услуги, ще даде опция на нашите клиенти да вземат осведомени и верни решения и да оформят по-безопасно своето бъдеще, както и това на своите близки и бизнес. Радаваме се, че наш сътрудник в тази самодейност ще бъде Софтуер Груп – изявен водач и световна софтуерна компания, създаваща високотехнологични и новаторски решение. “

“Нуждите и упованията на клиентите стават по-комплексни, а решенията им за покупка са водени главно от два фактора - експедитивност и улеснение. По тази причина застрахователите от ден на ден осъзнават потребността от персонализирани артикули и услуги, които да оферират по-ефективно, посредством цифрови канали и брокерски мрежи. Щастливи сме да си партнираме с Дженерали в тази тенденция и да подпомогнем една от водещите компании в нейната задача да дава висококачествени и налични застрахователни решения, подобрявайки живота на хората както у нас, по този начин и в международен мащаб “, разяснява Калин Радев, основен изпълнителен шеф на Софтуер Груп.

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group. Generali е един от най-големите снабдители на застрахователни услуги и такива, свързани с ръководството на активи в международен мащаб. Създадена през 1831 година, тя участва в 50 страни по света с общ премиен доход от над 66 милиарда евро за 2018 година С близо 71 000 чиновници, обслужващи 61 милиона клиенти, Групата има водеща позиция в Европа и възходящото наличие в Азия и Латинска Америка. Стремежът на Generali е да бъде сътрудник за цялостен живот на своите клиенти като предлага новаторски и персонализирани решения, с помощта на развитата си дистрибуторска мрежа. В Австрия, Централна, Източна Европа и Русия, Групата оперира посредством районния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в района.

Софтуер Груп е световна софтуерна компания, фокусирана в създаването и предлагането на цифрови канали (digital channels) и интеграционни решения за институции, които оферират финансови услуги. Визията на Софтуер Груп е да форсира обезпечаването на достъп до банкиране на хората, които нямат подобен, посредством основаването на високотехнологични и новаторски решения. Създадена през 2009-та година, компанията оперира от 9 офиса по целия свят и има потребителска база в над 70 страни. Централата се намира в София, България, а останалите офиси са основани в Австралия, Египет, Гана, Индия, Кения, Мексико, Съединени американски щати и Филипините. Сред клиентите на компанията са организации като Bill & Melinda Gates Foundation, International Finance Corporation (IFC), Atlantic Group, Fidelity Bank, Commercial International Bank (CIB), Asian Development Bank, Bank South Pacific и др.​
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР