Генералът от Военновъздушните сили на САЩ Тод Уолтърс (Tod D.

...
Генералът от Военновъздушните сили на САЩ Тод Уолтърс (Tod D.
Коментари Харесай

Американският генерал Тод Уолтърс поема Върховното военно командване на НАТО

Генералът от Военновъздушните сили на Съединени американски щати Тод Уолтърс (Tod D. Wolters, 59 г) поема Върховното военно командване на НАТО в Европа, заяви Алиансът, представен от AFP и " Svodka.start.bg``

Той е номиниран от настоящия американски секретар по защитата Патрик Шанахан. Този пост по предписание се дава на американец. 

" Северноатлантическият съвет утвърди номинацията ", разгласи Алиансът, добавяйки, че той към момента би трябвало да бъде доказан по американски процедури. 
Понастоящем военачалник Уолтерс е пълководец на военновъздушните сили на Съединените щати в Европа и Африка и на Съюзното военновъздушно командване. 

Уолтърс е някогашен водач, взел участие в четири американски интервенции в Ирак. Той публично ще размени настоящия командващ, военачалник Къртис Скапароти, на гала през идващите седмици в седалището на НАТО в Монс, Белгия. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР