Генерал-полковник Михаил Мизинцев​: Режимът в Киев отново показа истинското си

...
Генерал-полковник Михаил Мизинцев​: Режимът в Киев отново показа истинското си
Коментари Харесай

Руското посолство: Украинските власти не разрешават да евакуираме хората в Мариупол

Генерал-полковник Михаил Мизинцев​: Режимът в Киев още веднъж сподели същинското си лице и цялостното равнодушие към живота на над 130 хиляди почтени жители

На 20 март 2022 година Руската Федерация за следващ път се обърна към киевските управляващи с невиждани начинания за осъществяване на огромна филантропична интервенция по избавяне на жителите на Мариупол и непознати жители, намиращи се в изискванията на тежка филантропична злополука. В отговор беше получен с нищо голословен отвод.

Това сподели генерал-полковник Михаил Мизинцев, шеф на Националния център за ръководство на защитата на Руската Федерация, представен от съветското посолство в София.

"Режимът в Киев още веднъж сподели същинското си лице и цялостното равнодушие към живота на над 130 хиляди почтени жители на страната си, пленени от обезумелите банди на терористи в Мариупол. Блокирайки коридори за излизане на мирни поданици, националистите ги лишават от опцията да се спасят, като ги оставят в зоната на бойни дейности като „ жив щит “. А всички, които се пробват да се изтеглят независимо, националистите ги изтезават или разстрелват в гърба ", декларира още Мизинцев.

Той твърди, че управляващите в Киев са наредили на националистическите батальони да напущат града на дребни групи и маскирани като мирни поданици, преоблечени в цивилен облекла и употребявайки филантропичните коридори.

"На 20 март 2022 година терористите на батальона „ Азов “ убиха родителите на две малолетни деца и, употребявайки децата, с колата на фамилията се пробваха да излязат по филантропичния кулоар в Запорожие, само че бяха открити и оперативно арестувани от съветските военни, а децата са избавени и получават нужна помощ ", се показва още в изказването на съветския военачалник.

Посолство на Руската федерация
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР