“General Motors, “Fordи “Fiat Chrysler спират производството до края на

...
“General Motors, “Fordи “Fiat Chrysler спират производството до края на
Коментари Харесай

“General Motors”, “Ford”и “Fiat Chrysler” спирата да произвждат коли в края на март

“General Motors ”, “Ford ”и “Fiat Chrysler ” стопират производството до края на март.

През това време чиновниците на компанията ще получават компенсации за безработица и обезщетения от фирмите.

Трите американски автомобилни колоса General Motors, Ford и Fiat Chrysler преустановяват производството в техните фабрики заради разпространяването на новия ковид. Това се показва в изказвания, оповестени в сряда на уебсайтовете на фирмите.

От фирмите обявиха, че заводите ще бъдат почистени и дезинфекцирани с цел да бъде предпазено здравето на служащите и чиновниците. General Motors съобщи, че корпорацията „ стопира производството в Северна Америка заради пазарните условия и с цел да обезпечи разчистване на рафинериите и да отбрани личния състав “.

От Обединения съюз на автомобилните служащи обявиха във вторник, че след съвещания със своите представители General Motors, Ford и Fiat Chrysler са се съгласили да спрат производството в своите фабрики, с цел да сведат до най-малко риска чиновниците да се заразят от новия ковид.

Според американските федерални и локални управляващи броят на инфектираните в Съединени американски щати към този момент надвишава 9200 души. CNN заяви разнообразни данни в сряда. Според новинарския канал в страната са открити съвсем 8,7 хиляди случая на зараза, а 149 души са починали.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР