Генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски призна кои са двете неща,

...
Генерал-майор професор д-р Венцислав Мутафчийски призна кои са двете неща,
Коментари Харесай

Мутафчийски: Премиерът е човек с много силен характер, но се убеди, че и аз съм такъв

Генерал-майор професор доктор Венцислав Мутафчийски призна кои са двете неща, с които не е бил склонен като част от разхлабване на ограниченията. Той показа още, че с премиера Бойко Борисов са имали разногласия, само че постоянно са стигали до съгласие.
" Премиерът е човек с доста мощен темперамент, само че се убеди, че и аз съм подобен. Държим на мнението си, само че стигаме до консенсус. С сътрудниците си би трябвало да почистим първо претекстовете си сред нас и тогава ги оповестяваме. Моите сътрудници в щаба са експерти в своята област.  Поне до момента не сме имали непримирими несъгласия с господин Борисов. Едно нещо, с което не бях склонен това е за отварянето на заведенията вътре, както и с детските градини. Той разгласи и двете неща обществено. На множеството от министрите първите им думи бяха за детските градини, тъй като това е ахилесовата пета за младежите и почването на работата ", съобщи Мутафчийски пред bTV.
Попитан коя униформа му е по-удобна - генералската или лекарската, Мутафчийски отговори: " По-удобно се усещам в лекарските облекла, това е всекидневието ми от 30 години и се усещам в свои води. По стичане на събитията съм боен доктор и военачалник, с което се гордея. А сега се усещам повече военачалник, в сравнение с доктор. Сега работата ми е повече организаторска, като пълководец на един щаб, а не толкоз доктор. Нямам нито лекари, нито военни в фамилията ".
Вижте още: НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 10 май
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР